Zoeken
  • LabelAndLiving

Een logo heb je zo!

Bijgewerkt: 5 aug 2020


Hohoho nu eerst een logo…uiteraard een vereiste voor een webshop, toch?

In mijn zoektocht naar tips voor het maken van een logo stuitte ik op een hele leuke app genaamd ‘Watercolor’. Eerst maar eens even uitproberen, er zitten namelijk ook betaalde ‘meer’-opties op, maar misschien kan ik wel zonder….
Nadat ik enkele verloren uurtjes heb zitten knutselen, ben ik nog steeds enthousiast en besluit voor de andere opties te betalen. De keuze is reuze! Misschien wil je ook wel aan de slag…je powerpoint van je werk opfleuren, naamstickers voor de kinderen maken, je eigen huisnummerbordje ontwerpen, kerstkaarten maken. Zoals ik al zei, de keuze is reuze en opties te over!


Hohoho, mijn logo is er al; ziezo!


PS: toch een nadeeltje aan deze app: in de betaalde versie krijg je de mogelijkheid om je plaatje, naast JPG, ook op te slaan PNG. Maar dat is geen vectorbestand, misschien zegt het je niks….dan is het ook niet belangrijk 😊

#DIY

6 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2017 by Label and Living. 

  Veilig en vertrouwd

Label and Living

Kvk: 70090483

labelandliving@gmail.com