Zoeken
  • LabelandLiving

Bijenhotel te koop!

Helemaal aan het begin van de corona crisis heb ik samen met mijn kleine mannen een insectenhotel gemaakt. Dat was erg leuk om te doen. Vooral het boren van de gaten voor de bijen vonden de jongens fantastisch. Hij hangt al een tijdje in onze tuin maar ik denk dat het hotel hele slechte reviews heeft (ik maak het inderdaad niet dagelijks schoon dus hygiëne zal wel niet hoog scoren ;-)), want er komt geen kip... uhhh... insect!Een paar weken geleden waren wij op vakantie in Winterswijk en tijdens mijn MTB tochtje kwam ik langs een boerderij, waar leuke bijenkastjes op een tafeltje stonden. LEUK! dacht ik! Dat gaan we thuis ook doen!


Super simpel als je wat hout over hebt in je tuin. Je pakt een blokje hout, boort er wat gaten in, fabriceert een soort dakje en plakt er een huisnummer op en tada; daar zijn ze!0 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

© 2017 by Label and Living. 

  Veilig en vertrouwd

Label and Living

Kvk: 70090483

labelandliving@gmail.com